Ledenlogin

Elaisa Energetic Wellness.

Elaisa Energetic Wellness biedt ruim 7.500m2 aan ontspanning en rust. Gelegen in het midden van de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen, met zicht op het meer en de mijn-terrils, vormt het een oase van sereniteit. Elaisa Energetic Wellness is er voor iedereen die op zoek is naar innerlijke vrede en persoonlijke ontwikkeling. 

Bij Elaisa Energetic Wellness geniet je van een unieke, natuurlijke wellness-beleving. In het midden van Nationaal Park Hoge Kempen bieden grote raampartijen en terrassen een wijd uitzicht op de mijn-terrills en de adembenemende zonsondergang boven het prachtige meer. 

Een elektrische shuttlebus brengt je doorheen het park naar de imposante ingang van Elaisa. Geniet van deze unieke, natuurlijke wellness-beleving en ontspan via eeuwenoude tradities in bijzondere sauna’s en baden. Werk actief aan je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en zelfbewustzijn. De energie van de vijf elementen, de geometrische vormen en ontelbare kristallen helpen je tot rust komen.  Elaisa Energetic Wellness biedt een ruim aanbod aan aanvullende activiteiten zoals yoga, meditatie en inspirerende workshops.

Beleef Elaisa Energetic Wellness

Voor 45 euro inkom (excl. huur van badhanddoek, badjas en slippers) geniet je een hele dag van toegang en gebruik van alle sauna’s, zwembaden, hamman en relaxruimtes én opgietsessies. Naast deze basisfaciliteiten kan je ook verschillende speciale sessies boeken, waaronder verschillende live klankconcerten, kleisessies en halotherapie. Buiten deze sessies is er nog een uitgebreid gamma aan bijkomende behandelingen en massages ter beschikking. 

Openingsuren
Maandag
10u00 - 22u00
Dinsdag
10u00 - 22u00
Woensdag
10u00 - 22u00
Donderdag
10u00 - 22u00
Vrijdag
10u00 - 22u00
Zaterdag
10u00 - 22u00
Zondag
10u00 - 22u00

      Tarieven.