Maart is Nationale Opgietmaand.

08/02/2018

Een opgietsessie is één van de meest ontspannende ervaringen die je kan meemaken. Een saunameester giet een speciale mix van water en etherische oliën op de stenen, hetgeen een heerlijke geur en waterdamp verspreidt. Door te wapperen met een handdoek wordt de isolerende luchtlaag rond jouw lichaam weggeblazen. Dit geeft een intens warm gevoel, dat menigeen kippenvel bezorgt. Na een opgietsessie ervaar je een ongekende rust.

Om zowel de beginnende als de ervaren saunagangers te laten genieten van dit gevoel, organiseert de Saunavereniging Belgïe voor het derde jaar op rij de Nationale Opgietmaand. Elk weekend in maart worden er in meerdere SVB-wellnesscentra speciale opgietevenementen georganiseerd.

Inschrijven is niet nodig, dus kom zeker genieten van één van de opgietsessies in de deelnemende centra. De volledige lijst van deelnemende centra vind je hieronder:

Weekend 2 t.e.m. 4 maart

- Hezemeer, Laakdal - Klik hier voor meer info over Hezemeer

- Thermen R, RoeselareKlik hier voor meer info over Thermen R

- Thermen Katara, BelseleKlik hier voor meer info over Thermen Katara

Weekend 9 t.e.m. 11 maart

- Thermen Mineraal, RijmenamKlik hier voor meer info over Thermen Mineraal

- Fitopia, EdegemKlik hier voor meer info over Fitopia

- Villa Aqua, OostendeKlik hier voor meer info over Villa Aqua

- Aquarein, GrobbendonkKlik hier voor meer info over Aquarein

Weekend 16 t.e.m. 18 maart

- Thermae Boetfort, MelsbroekKlik hier voor meer info over Thermae Boetfort