Sectorprotocol Privésauna's

Via deze weg kan je het sectorprotocol van de privésauna's zowel in het Nederlands als in het Frans raadplegen.

Update Overlegcomité

Lees hier de korte vermelding van 'Sauna en Wellness' uit de notulen van het Overlegcomité (Vrijdag 05/03).

Voor een spoedige heropening van alle saunacentra

Als sauna-uitbaters staan we voor de volle 100% achter een spoedige heropening van onze wellnesscentra. Jij ook?

Update Coronamaatregelen

Via deze weg houden we je graag op de hoogte omtrent de meest recente ontwikkelingen voor onze sector.

Cadeautip: de wellnesscheque

Schenk met de wellnesscheque een onvergetelijk verwenmoment bij één van de aangesloten sauna's

De wellnesscheque

Waarom naar de sauna?